Fan.

Fan Fan Fan. J*vla grabbpakt! Usch för Ellenor! Hejade ju på Anna och Jarmo. Ellenor har förlorat alla tävlingar innan, och nu, har hon vunnit dom tre senaste. Usch, Fy. Och vad är det för himla sätt att avgöra vem som vinnaren, omröstning?! Om man har kämpat och tävlat hela vägen, och sen avgörs allt genom en omröstning?!

-.-'  

Skiss

Här kommer en liten "ögon-skiss" jag gjorde lite snabbt nyss.



Nog mest nöjd med det till höger, längst ner. Oj, en liten näsa smög sog med där också.. :P

Kram <3

Påminner om TÄVLINGEN där du har chansen att bli avritad.

Tävling, bli avritad!

Hej! Nu ska jag ha en liten tävling här tänkte jag. Jag väljer ut en person som får bli avritad av mig.
Gör såhär:
• Lägg ut en bild på din blogg (på dig själv) och skriv något i stil med "Jag är med i Alma's tävling om att bli avritad" Så jag vet att bilden är till mig.
• Kommentera det här inlägget med en länk till ditt inlägg med bilden.

Hoppas ni förstod? Kram <3

PS.
Du har större chans att vinna om du lägger upp en lite mer annorlunda, gärna helkroppsbild.

Varm dag

Heej <3 Idag har det ju varit jättevamrt, så jag åkte till kvarnis med Olivia och Emma. Alla tre har blivit jättebruna, värsta bikinirand och allt! Haha! Sen åkte dom, och pappa, Ellen och Marissa hem men  jag stannade lite till. När man väl är där vill man ju bada! Men vi köpte säsongskort så jg kan cykla dit när jag vill nu! Skönt. Sen kom jag hem, och jag är jättetrött nu! Tack vare solen..

Har ett litet problem.. Jag har gjort en affish till en grej, och då har jag skrivit texten och allt (digitalt) men sen var jag tvungen att göra om texten, men jag har inte sparat alla lager och sånt i gimp, bara som en jpeg. Någon som kan hjälpa mig så jag slipper göra om hela?

Kram <3

Första vanliga dagen på länge.

Heej! Nu var det här faktiskt första "vanliga" skoldagen sen i måndags, för i tisdags var det Riksdagen, onsdags Ekebyaden och igår var det ju Amrémuseét. Det var ganska skönt med en någorlunda vanlig skoldag iallfall. Men det känns som om jag ligger jätteefter med nästan allt nu! För typ allt ska va klart på torsdag, och jag har hur mycket som helst av allt det kvar! Usch, våra fröknar planerar dåligt, vi hinner inte med någonting nu på slutet, det blir jättestrssigt! Så jag måste göra en massa matte och skit hemma.. :(

Imorgon ska jag kanske åka till kvarnis med några tjejer i klassen, det blir skönt! Hoppas det är bra väder bara, Kram <3

Tråklista för jag har Tråk.

Dagens humör: Trött, huvudvärk.
Dagens mående: Sådär.
Dagens borde: Gå och lägga mig tidigt, 
Dagens frisyr: Utsläppt med hårspänne, som vanligt..
Dagens klädsel: Fryser just nu så, mörka jeans, strumpor, t-shirt, tjocktröja, tjock stickad tröja med polokrage.
Dagens planer: Läsa lite eller titta på TV och sen sova.
Dagens vill ha: Godis.. x)
Dagens längtan: Sova.. eller nått.
Dagens fundering: Kanske varför våran guide på armémuseét pratade för snabbt så ingen hörde eller förstod vad han sa.
Dagens beroende: Öh...?
Dagens tråkigaste: Huvudvärken.
Dagens tidning: va..?
Dagens låt: Har typ inte lyssnat på musik idag..

Armémuseét och Körkonsert.

Heej! Idag blev det ännu ett stadsbesök med klassen, nämligen Armémuseét. Det var ganska kul, men våran guide var lite konstig.. Han pratade helt oavbrutet, jättesnabbt och med "vuxenspråk" i en timme! Då tröttnade man ju lite..? Men sen fick vi gå runt själva lite och Kristina (lärare) berättade lite, det var roligare! Sen åt vi lunch, baugetter med ost och skinka från skolan och festis. Vi kom hem från stan typ kl. 13. Så då fick jag sitta på bibblan i över en timme tills skolbussen kom. Lite tråkigt.. Men nu är jag hemma iallfall och äter yoghurt. Ikväll har jag inga planer, det är skönt.

Oj, måste ju berrätta lit eom konserten igår! Ja, den gick ju bra. Elisbeth sjöng "Hallelujah" solo, och hon var jätteduktig! Sen sjöng jag, Emma, Angelica och Cecilia "My heart will go on" också, Elisabeth och Lollo sjöng "Broken strings", sen var det nog bara sångerna vi sjöng tillsammans allihopa också. Men vi skulle gå ut ur kyrkan sen, sjungandes. Och det var en massa sladdar på golvet till microfonerna och så, då snubblade en tjej i våran kör på en så alla microfoner ramlade och det lät som typ jordbävning! Stackars henen, fett pinsamt det borde varit.. Men hon gjorde inte illa sig iallfall, som tur var.

Det här blev ett ganska långt inlägg, men nu har jag inget mer. Kram <3

Ekebyaden!

Heej! Nu är jag en aning trött (igen) efter en hel friidrottsdag ute i blåsten. Lika bra att säga det på en gång, Valhall vann igen. Dom har gjort det dom tre åren vi har varit med. Men, men, vi är iallafall glada att det var några från våran skola som vann. Ekeby fick sammanlagt typ en medalj..? Vi fick typ sju stycken, men vi vann inte på något... förutom..... STAFETTEN!

 

Haha, det låter inte så fint kanske men.. vi vann grymt överlägset! Precis som förra gången! Vi kom trea på hela tävlingen så jag är iallfall nöjd. Jag hoppade 3.72 på läng idag! Nytt personligt rekord!

Hinner inte skriva så mycket mer idag, men snart ska jag på vårkonsert på kören. Kram <3

Riksdagen

Heej! Nu är jag verkligen jättetrött efter en dag i stan. För var vi lite i skolan, sen tog vi tåget som gick typ 11.10 och när vi väl var framme i stan åt vi på McDonald's. Sen hade vi typ 40 minuters "fritt" i gamla stan, då¨gick vi runt och kollade i lite affärer och köpte glass. Sen väl inne i Riksdagen, fick vi först gå igenom sån här som man gör på flygplan, och dom fick "rönka" våra väskor. Det var ltie läskigt, och det stod en massa vakter överallt! Sen gick vi runt och tittade överallt och Carina berättad evad allt var och så. Sen gick vi in i en stor sal, där dom hade en debatt typ. Jan Björklund (typ skolminister..?) var där inne. Så en "halvkändis" såg vi iallfall. Sen skulle jag på venissagen med bilden, sen skulle jag till krykan och lyssna på nä Ellen hade konsert. Så nu kom jag hem för första gången sen imorse. Ganska trött. Nu ska jag äta lite middag och sen ska jag typ sova, man måste ju vara utvilad tills imorgon när det är Ekebyaden! Önska oss lycka till! <3

090525

Heej! ♥ Idag i skolan gjorde vi inte så mycket, hade historiadag hela dagen! Om Sveriges stormakstid, ganska tråkigt. Sen efter åkte jag hem, och Ellen och jag badade i vattenspridaren för det var ju så varmt! Längtar tills vi tar fram poolen. Sen åkte jag på friidrotten, det var roligt! Heike (tränaren) tyckte jag skulle vara med på nästa tävling, men jag tror inte jag ska det. Ska nog träna lite mer först! Nu sitter jag här, har nyss ätit soppa.

Imorgon ska vi till Rikdstagen med skolan, och då ska vi äta på McDonald's. Det blir väl roligt, och efter det ska vi ha venissage (stavning?) på bilden. Och på onsdag är det ju Ekebyaden! Det ska bli jättekul! Och efter Ekebyaden så har vi vårkonsert med kören.
På torsdag ska vi till amrémuseét med kalssen också, det blir en fullspäckad vecka! Skönt med en vanlig fredag sen.

Jag lägger en extra tanke på en person idag.

Hinner inte lägga upp bilderna vi tog i skolan idag, kanske hinner imorn. Kram <3

Speciellt tillängnat MissCM

Heej! Nu kommer min första illustrion, dne är gammal och FUL! Men Miss CM ville så gärna se den.



Uuuusch.

"Jag saknar Abby"



"Jag saknar Abby" är en bok jag läste ut imorse. Den är skriven av Lee Weatherly och var faktsikt riktigt bra! Det handlar om Emma, som träffar sin gamla kompis Abby. Sen försvinner Abby spårlöst, och Emma var den sista som såg henne. Emma, Abbys kompisar får tillsammans med polisen leta länge efter Abby, och när dom väl hittar henne.... så får ni läsa boken för att veta vad som händer!

Men jag ger boken iallfall 9/10 "poäng".

Långpromenad och bakning med Emma.

Hej igen! ♥ Idag efter att Emmahade kommit så hoppade vi lite studsmatta (ovanligt? Haha!), sen bakade vi klasskakemuffins och sen gick vi ut på långpromenad (!) men mamma, pappa och Ellen. Vi gick typ sammanlagt 6-7 km, och så fikade vi lite och så. Sen när vi kom hemså hoppade vi lite studsmatta igen, men vattenspridaren under (i bikini.). Det var roligt, men kallt! Sen åkte pappa och köpte pizza, så Emma och jag fick dela på en god kebabpizza! Nu är jag ganska trött faktiskt.. Snart ska jag kanske hinna spela lite Sims, sen ska jag hjälpa Ellen med hennes matteläxa.

Det blev väl en kort sammanfattning av dagen, Kram <3

Gissa stilen!

Heej! Nu ska ni få gissa stilen! Kanske inte så svårt..



Kram <3

090524

Heej! ♥ Idag har jag inte hunnit göra så mycket än, tagit en promenad och testat nya skorna, dushat och gjort lite matte. Emma frågade om vi kunde göra något, så det kanske det blir något av sen.

Igår hade vi ju en familj på middag här. Det var mammas kompis Catharina (stavning?) och hennes man Ulf och deras två barn Marcus och Oscar som är 8 och 12 år tror jag. Vi gjorde en massa roliga bus då! Vi snodde Elbas (?) idé med tandkräm på dörrhandtagen, så vi satte det på toalettdörren och dörren in hit till datarummet. Sen gjorde vi "magiska drinkar" till föräldrarna, haha! Vi sa att vi skulle göra någon typ av smoothie, men vi blandade saft, filmjölk, kaviar, chili, salt, tomatpuré och tandkräm! Haha! Ulf och pappa smakade faktiskt lite tror jag. Thihi <3

Nu bestämde vi att Emma kommer efter lunch. Vi får väl hoppa som vanligt? Haha <3

Kram på er <3

Stina Lee



Jag har illustrerat Stina Lee. Har skickat bilden till henne också. Hopaps ni gillar den!

Shoppat <3

Heej <3 Nu kom jag nyss (eller nyss och nyss, har hunnit äta också.) från Täby C med mamma och mormor. det här köpte jag:



Bikini: BikBok
strumpbyxor (till skolavslutningen): Lindex
örhängen: Glitter
Gympaskor (till utegympan i skolan och friifrotten: Intersport/Reebok

Sen det viktigaste..


Min avslutningsklänning! Asså vi letade i typ alla affärer innan jag hittade den här på Lindex. Asså det ser alltid ut som om jag putar med magen på såna här kort! Jag gör verkligen inte det!

Hittade tyvärr inga ballerinaskor, men mamam och jag ska åka och kolla i Arninge någon dag tror jag. Jag är iallfall rätt nöjd med det jag köpte.

Ikväll kommer våra kompisar hit och äter middag, vi ska äta typ kyckling tror jag.

Snart ska jag ut och gå/springa in mina nya skor så dom är bra tills på måndag. Kram på er<3


Få fler besökare?

Klicka och bli medlem här om du vill få fler besökare till din blogg/hemsida gratis!

090522

Hallojsan (tröttnat på att bara säga "Hej")! Idag har jag inte gjort så jättemycket änsålänge, mormor och jag har städat mitt rum och jag hoppade lite studsmatta med grannarna. Imorgon kanske jag ska åka till Täby C med mamma, Ellen och kanske Olivia. Jag måste köpa avslutningsklänning, ballerinaskor och bikini typ. Nu ska jag fixa Olivias deisgn tror jag. Sen ska jag nog bara slappa.. Hade inget mer nu, Kram <3

Snart läggdags

Hej! Nu har jag nyss suttit och tittat på "bonde söker fru", men det var inte så kul så jag orkade inte titta mer. För ett tag sen var jag med Olivia, sen kom även Anton och Jim hit. Vi hoppade lite och kollade på "Eva & Adam"- filmen. Imorgon hade jag velat åka till Täby med mamma men det gick inte för hon jobbar då. Jag behöver köpa avslutningsklänning, ballerinaskor och bikini. Så om ni har hittat någon fin klänning, inte allför dyr så kan ni ju alltid tipsa mig. Ska gå och lägga mig snart för jag är fortfarande skitrött sen klassresan, Kram <3

090521

Heej! Mormor kom idag, typ vid kl. 9 från Örebro. Hon ska stanna här tills på söndag. Hon hade med sig Vilja (pudel) och Stina (katt) också. Olivia kommer snart hit, vet inte riktigt vad vi ska göra då, kanske fixar hennes bloggdesigner, går ut och hoppar lite eller något sånt.

Dagens "slarv" outfit



Klänning: Gina tricot
linne under: H&M
leggings: H&M
strumpor: typ... H&M?

Kram på er sålänge <3

Favorier från H&M


090520

Hej!  Kom nyss hem från kören. Ska äta kyckling snart! Det ska bli gott! Nästa onsdag har vi vårkonsert, då ska vi bl.a sjunga Nu grönskar det, Shout to the lord/Ropa till Gud, Sol vind och vatten och massa fler. Hade inte så mycket mer nu, Kram <3


Klassresan, mer detaljerat med bilder.

Heej! Jag lovade ju igår att skriva lite mer om klassresan och lägga ut bilder. Här kommer det!



Anna, Jennifer, Moa och Sandra utanför skolan innan vi skulle åka.



Olivia och Sandra väntar.



Emma, Mona och Isabella.



Sandra tog lite "egopics" i Jims bil. Haha!



Axel, Anton, Micke.S och Micke.G spelar fotboll.



Vi är framme och Emma och någon mer (antagligen på andra sidan?) spelar pingis.

 

Första middagen. Från vänster och uppåt: Ella, Sandras mamma Aggneta, Paula (fröken), Selim, Alex, Från höger och uppåt: Ylva (fröken), Mona, Micke.G och Andreas tror jag..



Adde, Axel, Axels mamma, Max och Jim äter för fullt.



Emma och Azba, var maten god? 

 

Haha, snygg bild på två hungriga killar; Josef och Max.



Azba och Felicia...? <3



Hela klassen på bryggan typ och jag.. ser ut som om jag nyss har sett någon kräkas...



Ella posar för fullt!



Klassen på bryggan, dock inte alla.



Ella och Moa... gör något. 



Ella verkar gilla "modell-jobbet".



Hon gillar Gun (Jimmys mamma) också!



Josef (tror jag..?) fiskar. Sandras mamma brevid.



Felicia tog kort på solnedgången, jag redigarade den lite.



Kanoterna.



Här satt vi ofta.



Grillplats.



Anton.



Olivia och Emma tillbaka från sin kanot-tur. 

 

Felicia badar! Haha!



Så här satt vi rätt ofta, typ halva klassen i en säng.



Vi grillar korv och march mallows på kvällen.



Det fanns en kohage precis bredvid vårt hus, med massa söta kor i! <3



Klassfoto! <3 Lite gladare kunde ni kanske sett ut?



På bussen hem, jag satt bredvid Micke. Ganska kul även fast han mest lyssnade på musik!

Sen på vägen hem var vi på Sala silvergruva, det var också roligt! Orkar inte lägga upp fller bilder nu, Kjam Kjam <3 





Klassresan!

Heej! Har ni saknat mig? Haha! <3 Jag har haft det bäst på klassresan iallafall! Orkar inte lägga ut nå bilder idag för det är så himla segt att göra det, men det kommer nog imorgon. Vi hade det jättekul iallafall! Idag på vägen hem var vi i Sala silvergruva, det var kul men lite läskigt; mörkt, högt och kallt, haha! Jag är ganska trött nu, vi sov ju inte så mycket. Vi har läxförhör imorn, men jag vet inte om jag pallar träna. Men jag vill bara tacka alla som följde med, alla föräldrar som ställde upp (även fast ni var arga ibland! xP), busschuffören fast han var jättetjurig och alla andra som på något sätt hjälpt till! Det var verkligen jätteroligt! Och jag badade massor! <3 Hinner inte skriva mer idag, men imrgon (förhoppningsvis) komemr ett långt inlägg med bilder och mer detaljerad text. Ha det så bra så länge! <3

Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Snart sticker jag på klassresa!! Asså jag kunde knappt sova nu, så jag gick upp nyss typ. Men jag får inte sitta för länge för då kommer jag få huvudvärk.

Angående ESC igår:

Jag fattar inte riktigt varför Norge fick så otroligt mycket poäng! Jag trodde inte Öst-länderna skulle gilla honom så mycket! Han fick ju fan poäng av ALLA och typ 17 tolvor! Aja, Grattis grattis Alexander!

Nu får ni inte se något mer  av mig förrän på tisdag! Kraaaam <3 


Blommor

Var ute och fotade lite nyss. "sådär-nöjd". Inga av mina bilder får användas utan mitt tillstånd. Alla bilder är klickbara.

         

Fan jag orkar inte ladda upp fler, det tar ju typ 5 minuter att ladda upp EN bild! Ha det så bra då! Kanske hinner ksriva lite kort imorn, annars blir det väl på tisdag. Kram <3


Hej igen!

Heej! Nu har jag nyss ätit rabarberpaj som mamma och jag bakade idag. Mums! Sen har jag varit lite med grannarna, typ hoppat studsmatta och sånt. Jag håller på och packar lite också. Jag ska bränna en skiva och ta med till klassresan så vi har något att lyssna på också! Har fått lite önskemål från klassen så jag får väl knapra ihop någon skiva snart då. Har gjort en ny design åt syster Ellen. Blev ganska nöjd, och hon med. Hade inte så mycket mer nu, så Kram på er <3

Godmorgon! Videos.

Hej hej alla morgonpigga! Jag kunde inte sova sålänge idag, vaknade typ sju och kunde inte somna om.. Så jag gick upp och packade lite tills imorgon, det ska bli sååå roligt!! Nu ska ni få lite videosar från Talang 09.



Hur fan kommer han ihåg allt?! Haha!


Haha, hon är lika sjuk!!


Vet inte om han är så bra, men han är ju.. ja. Haha!

 

Han är så.. Grym! Fattar verkligen inte hur han bär sig åt!

Det var allt för morgonen. Ska kanske fixa en design åt Olivia idag, och en åt syrran. Sen skulle vi kanske till Täby C, Jag, Olivia, Felicia och kanske Emma. Kram Kram ♥

Ny design!

Hej igen! Sa ju att jag skulle fixa en ny design, nu är den klar! Blev ganska nöjd faktiskt. Maila bara till [email protected] om ni vill ha hjälp med design, gratis.  

Bloggen tbx igen, hoppas den stannar för evigt <3

Heej igen! Sorry att jag inte kunnat blogga, men min blogg var lite ur funktion.. men nu ska det va fixat och inte hända igen! hoppas vi..

Idag har det inte hänt så mycket, typ Egen planering hela dagen i skolan, sen gympa på slutet. Vi fortsatte med friidrott, vilket jag tycker är väldigt kul! Ska kanske börja på det till och med :) För jag vill gå på någon sport, så man inte ser ut som en pinne hela livet. Men jag sträckte mig typ idag på gympan så jag hoppade mest höjd. Jo, jag glömde en sak! Vi hade svenska grammatikprov idag... det gick sådär. Det var faktiskt jättesvårt! Hoppade över typ nån grej, men chansade mest på resten, Haha! Men dom flesta tyckte det var ganska svårt tror jag.

Gud vad jag längtar tills på söndag!! Gissa varför? Vi ska ju på klassresa dååå!!!! Det ska bli så roligt! Har någon varit på Rävnäs lägegård i Västerås nån gång? Aja, det ser typ ut såhär iallfall;



Ser ganska mysigt ut va? Det finns så man kan bada och sånt där, och jag har lovat att doppa mig en gång iallfall! Med huvudet och allt! Men det finns bastu så man kan värma sig efteråt. Hoppas jag får det jättetrevligt med klassen iallafall!

Just nu sitter jag här, kom hem för en stund sen. Tog ut en muffins ur frysen, jag orkar inte tina den så jag ställde den i solen ute på altanen. Det är skitvarmt där! När jag kom hem hade det ju varit stängt hela dagen, då var det 37 grader där inne! Shit asså, så vill jag ha på klassresan! <3 Haha, In my dreams..

Nu hade jag nog inte så mycket mer att bjuda på, jag ska nog försöka klistra ihop en ny design idag. Kram på er <3

Bloggen tillbaka igen! + Gröna lund! Insane!! <3

Heej! Nu är min blogg tillbaka igen, hoppas den inte försvinner nån mer gång! Var ju på Grönan igår med Olivia, Edvina, Ellen och mamma. Ska betygsätta sakerna jag åkte  här.



Extreme

Hur rolig som helst! Åkte den två ggr, hann tyvärr inte mer. Har aldrig åkt den innan.
Betyg: 5/5.



Flygande mattan

Rolig som vanligt, kittlas hur mycket som helst i magen!

betyg: 4/5.



Jetline

Första gången jag åkte den, superrolig! Den svängda backen är så...!! <3

Betyg: 5/5.



Katapulten

Första gången jag åkte den, och gud vad rolig den var! Olivia och jag gick bara och ställde oss i kön, sådär spontant, haha!

Betyg: 5/5.



Kvasten

Rolig, men inte mer. Går för långsamt och är för kort.

3/5.



Kättingflygaren

Rolig, men man blir lite snurrig för den är så lång.

4/5.



Lustiga huset

Rolig som vanligt, men dom borde lägga till lite nya saker där inne. Man kan det typ utantill.. haha.

Betyg: 4/5.



Lyktan

Som barnens frittfall, rolig och det kittlas jättemycket i magen!

Betyg: 4/5.



Popexpressen

Lite sämre än mina förväntningar. För lång kö för så lite.

Betyg: 3/5.



Rockjet

Tråkig, går jättelångsamt och dålig musik.

Betyg: 2/5.



Insane

Skitrolig och skitläskig! Tvekade först, men tack för att ni övertalade mig!

Betyg: 5/5.



Vilda musen

Rolig, fast man tröttnar lite efter typ 2-3 gånger.

Betyg: 4/5.

Det var allt! Kram på er <3

090508

Heej! Nu ska jag försöka skriva ett långt inlägg faktiskt! Idag har vi inte gjort så mycket i skolan, eller jo, vi hade gympa sista timmen! Det var faktiskt jättekul idag tycker jag! Vi tränade friidrott till Ekebyaden (friidrotts tävling mellan några olika skolor i vallentuna). Så vi hoppade längdhopp, då klarade jag 3.40 idag. Ganska nöjd faktiskt. Sen körde vi kula, kast med liten boll och nån sån här.. vad hette det... a, det var iallafall som en boll, fast typ formad som en amerikansk fotboll, och om man kastade den rätt så visslade den. Det var jag inte så bra på. Men förra fredagen, tror jag, hade vi höjdhoppp inne. Det gick också ganska bra. 1.10 klarade jag. Så jag har klarat högsta poäng (5 p.) på läng och höjd iallafall. resten suger jag på, haha! Men i fyran kom vi tvåa, och tvåa på stafetten, asså då springer dom som fick snabbast tid i klassen på 60 m, stafett mot dom andra klasserna. Jag har aldrig varit med i den, men det är roligt att titta på också! Och förra året i femman kom vi trea, men vann stafetten! Så nu i år ska vi vinna allt! <3 Haha! Det blev långt om Ekebyaden nu,.. hehe.



"Dagens Outfit"

korallfärgat linne: H&M
ljusrosa linne: Gina tricot
Grå kofta: H&M
Leggings: typ H&M
Skärp: vet inte,.. typ ärvt av kusinen elelr nått..



Såhär lockigt blev Felles hår idag efter en heldag med knut, haha! Gulligt blev det iallfall! <3

Snart kommer pappa hem, han ringde och sa att han hade köpt min bokhylla nu! Äntligen!

Imorgon kanske jag tänkte åka till Täby, mamam vill inte följa med så jag får väl åka med Ellen.
Då vill jag köpa det här:








 ( kolla namnet :D)

Och på söndag kanske jag och några kompisar (vet inte riktigt vilka som ska med) åka till grönan! Om nån av mian föräldrar följer med. Hoppas! <3
Det var nog allt för idag, kanske skriver mer ikväll. Kram Kram <3

090507

Heej! ♥ Nu var det ett tag sen  jag bloggade ordentligt ju, på grund av att bloggen försvann. men jag maila "kundtjänst" på blogg.se och dom fixade det jättesnabbt! Tack så mycket!

Idag har jag varit med Olivia, Emma och Ella. Dom var här igår också! Här kommer bilder från igår och idag.



Gårdagens outfit

oversize tröja: bikbok
Linne: kusins.. x)
jeans: kappahl



Sjuk bild på Ella och Emma som jag tror Felicia tog igår. Haha!



Olivia äter mellis hos mig igår.



Dagens outfit (med ellen soms pelar singstar i bakgrunden, haha)

svart linne: kusins
rosa linne: gina tricot.
kofta: H&M
leggings: H&M

Det var allt för idag! Kram Kram <3

Min blogg funkar igen!!

Tack ni på blogg.se som fixade min blogg! Tack så jättemycket!! <3

Emma's klar!

Hej igen! Nu har jag gjort klart Emma's (www.emmsilu.blogg.se) design! Hoppas du blev nöjd Emma! Det är bara att säga till om du vill ha en design, så gör jag det snabbt och gratis! Kram Kram <3

J**** bussjävel!

Åh, är fett trött på en grej nu asså! Skolbussen ska egentligen komma 14.20, den kom 14.50 idag!! Liiite för försenad?

Idag har vi haft typ SO, EP.. gympa. Vi tränade höjdhopp! Jag klarade 1.10! ganska nöjd faktiskt. :)

Ska snart göra en ny design åt Ellen kompis www.marissah.blogg.se. Ni kan ju kolla sen om ni vill :) Idag ahr jag haft 10 unika besökare, redan innan jag skrev mitt första inlägg :D

Kram Kram! <3

Designutlottning

Den som först kommenterar det här inlägget får den här designen: www.ogonblicktestar.blogg.se
Du kan maila dina inloggningsuppgifter och valfri text till
[email protected] så lägger jag in designen så fort som möjligt.

Uppdatering: Har fått flera kommentarer men ingen har sagt direkt att dom vill ha den? Vem vill ha designen?

Vattenruchkana!

Heej igen! Nu har Emma åkt hem, för typ en timme sen. Men innan hon gjorde det så "gjorde" vi en "vattenruchkana"! Vi tog en stor platsbild från mammas jobb(typ pressening). Vi spolade bort allt sumts, sen la vi den i en sluttning. Sen ställde vi vattenspridaren högst upp så det hela tiden sprutar ner vatten på plasten. Sen tar man sats och springer, sen slänger man sig på mage! Jätteroligt men kallt! Haha! Kanske lägger in bild på den någon gång. Ska försöka hinna designen nu, sen ska jag till grannarna på middag. Det blir nog trevligt! Ha det så bra sålänge då! Kram Alma <3

32 unika besökare!

OMG! Igår hade jag 32 unika besökare, typ rekord! TACK TACK OCH KRAM PÅ ALLA SOM TITTADE IN IGÅR!! <3

030509

Heej! Sitter här med Emmsilu nu, vi har typ spelat Sims heeela dagen XD Haha! Vi har fått valpar, tvillingar och massa mer. Sen har vi hoppat studsmatta. gungat lite, kollat på The Simpsons Movie. Den var rolig! Haha! Emma gick ut nu, hon vill hoppa HELA tiden! Haha! Tröttnar lite ibland..

Har inte riktigt skrivit om något intressant på senaste tiden, men senare idag tor jag att jag gör en ny design som jag lottar ut.  Om jag hinner/orkar.

Ska ut och hoppa med Emma igen nu, Kram Kram! <3 /Alma

Är med Emmsilu

Hej! <3 Sitter här med Emma (www.emmsilu.blogg.se) nu. Vi har sprungit i vattenspridaren, hoppat och ritat lite. Det har varit roligt! Hon ska sova här också, och ikväll ska vi grilla revbensspjäll tror jag. Det blir gott! Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska göra, typ slappa, sola, hoppa och springa vattenspridare! Vi har solat och varit ute så mycket idag att vi faktiskt fick en liten bikinirand! Haha! <3 Kram Kram<3 / Alma och Emma   

Dagens Fråga


God morgon!

God morgon på er sötnosar<3 Har nyss klivit upp typ, och sitter här och bloggar och "msn:ar" nu. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske illustrera liter till. Det är ju roligt! :D

OBS! OM någon här ute vet hur man tar bort den "vita randen" på vänster/ovan-sidan om headern på den här bloggen www.ellenv.blogg.se så snälla säg till mig hur man gör! Skulle verkligen vara jättesnällt!!

Hade inget mer änsålänge, men skriver nog lite senare sen. Kram Kram <3 //Alma

Om Valborg, dagen, vattenkrig m.m.

Heeej! <3 Igår var det ju Valborgsmässoafton och jag och kompisarna var nere vid kyrkan vid stora brasan! Det var jättekul! Efter så åkte jag och Olivia och mina föräldrar till min faster och farbor, där vi hade bilen. Vi var där ett tag på kvällen och typ drack te och åt mackor. Deet var lite mysigt. Sen åkte vi hem till Olivia och sov där. Sen idag så har vi varit hos Anton och haft vattenkrig med hans syrra och hennes kompis. Vi blev helt dyngsuuura! Haha! Vi åt korv med bröd och jordgubbar där också! Här kommer bilder från dagen:



Brasan igår, som var ganska liten gämfört med tidigare år, men det kanske berodde på att det var så torrt.







Fyrverkerierna efter var iallafall INTE små! <3



Idag påväg till Anton.



Utanför hans hus fanns det fina blommor som Olivia fotade lite... :)



Vi fick ju somsagt jordgubbar där också! Första i år för mig, förutom en på en tårta hos Tobban igår.



Meeera jordgubbaar! <3



- Muuums, den här var god!


Nu är farmor och farfar här, och vi ska äta middag snart. Passar på att tacka Pouline och alla andra för berömmet på illustrationen! <3 Kram Kram <3 /Alma


PS, idag hade jag haft 21 unika besökare, redan innan jag skrev ett inlägg! <3

RSS 2.0