Ny illustration

Fick en beställning av pouline. Så nu har jag illustrerat henne. Allt är gjort av mig i Gimp. Blev inte så jättenöjd. Ganska snabbt gjord. Förlåt Pouline för att jag inte la ner mer tid på den.




Kram Kram <3

Dagen, Dagens outfit

Heej! Idag i skolan började vi med Egen planering typ, sen hade vi lite läsgrupper och musik. Inte så roligt kanske men... Ikväll ska jag först iväg till kusinen Tobban som fyller 31, sen ska jag ner till Majbrasan med mina kompisar. Man träffar ju typ alltid massa  man känner där. Hoppas dom ger gratis marchmellows som förra året. Annars får man väl köpa en påse, man måste ju ha något att grilla i brasan. Haha! <3



Dagens outfit, ovan.

Ny vit skjort/klänning, H&M
leggins, typ H&M
svart linne under, vet inte, det är min kusins XD
skärp, H&M
strumpor,. typ H&M
Halsband, fått av Olivia, H&M

Det var allt för idag, men det kanske komemr bilder från majbrasan imorgon. Kram Kram <3



GRATTIS ISABELLA TONÅRING <3



Vet att du kommer mörda mig för att jag lägger ut den här bilden, men det skiter jag i! XD Haha, se den som en födelsedagspresent :D <3

Idag fyller Isabella 13 år! Alla säger grattis! <3

Hår och gräs i maten... ?

Heej! Måste bara säga en grej, idag fick vi pasta/kyckling-sallad i skolan. Gissa vad jag hittade i den?! (ni har säkert redan listat ut det genom att läsa rubriken) Ett svart krulligt hårstrå (troligtvis Karens) och något långt grön-brunt som såg ut som ett blött grässtrå.. ÄÄusch D': efter det åt jag mest mackor.. Idag började dagen med slöjd, trä för mig. Jag gjorde en smörkniv och en plastskål. Efter det skulle vi ha "städ-dag" men alla småbarn hade redan varit ute, så det fanns inget skräp kvar åt oss!! Vad orättvist!! Jag ville ju verkligen gå ut med mina svettiga plasthandske och plocka fimpar!! (OBS! Ironi för er idioter som inte fattar det.)  Sen var det då hår och gräs till lunch, sen SO. Sen hände en läskig sak, som jag inte tänker berätta! Min hemlis :D HAHAH XD (gaaash, jag har dålig humor idag). Snart ska jag ned till centrum, köpa lite godis sen ska jag till kören. KRAM KRAM //Alma <3

Nu är det bestämt!

 (bild: google.se)

JAG SKA FÅ TANDSTÄLLNING! Känns lite nervöst, men bra. Kommer ju bli snyggt efteråt, hoppas vi.. ;) Var hos tandläkaren idag med mamma och då sa dom det. Jag ska typ trycka in tänderna och flytta dom åt sidan. Jag kommer nog behöva dra bort några tänder innan. Någon som har/har haft tanställning? Hur känns det? Gör det ont?

Aja, Dagen

Vi har haft SO idag igen, och lite annat tråk. Sen hade jag ju bild på eftermiddagen. Vi började att animera våra tecknade "människor". Jag och viktor gjorde det mesta av det. Jag klickade när vi skulle "ta kort" och han bestämde hur det skulle va. Det blev en hel del volter och annan "action". Kanske kan ladda upp den när den är klar.

Nu ahr jag nyss ätit middag, potatismos och köpta(!) fiskpinnar. anldeningen till varför mina föräldrar någonsin skulle köpa fiskpinna är att vi inte har något riktigt kök just nu, för vi gör om.

Hade inget mer så Kram Kram <3 /Alma

TACK TACK TACK <33



Jag blev veckans blogg på wwwmxemma.blogg.se <3 Tack tack så jättemycket alla som röstade! Har aldrig blivit veckans blogg innan så det var jättekul! <3


Dagen

Idga har det varit vanlig skoldag igen, fast efter gympan på morgonen gick vi ned till centrum och kolalde på "I taket lyser stjärnorna" Har sett den förut, men jag tyckte boken var bättre. Men det var väl kul. Sen åt vi fiskburgare (MUMS!) till lunch, rast och sen geografi.. Så nu sitter jag hemma och bloggar som vanligt, haha. hade inte så mycket mer idag, så KRAM KRAM <3 /Alma

VINNAREN AV VECKANS BLOGG ÄR....

POULINE!

www.poulines.blogg.se

Om pouline: Hejsan! Pouline är född 1996. På fritiden hålelr hon å med musik, foto, design, webbdesign och massa annat.

Om bloggen: Pouline är grymt duktig på massa saker! Hon skriver mycket om mode, musik och design. Hon är också jätteduktig på att sy! Hon lägger upp mycket foton, ibland på saker hon sytt.

GRATTIS POULINE!

VECKANS BLOGG!! DAGS ATT RÖSTA!!

Okej, det var bara två stycken som ville va med. Lite tråkigt då men, lättare för er att rösta.

POULINE
Jag vill gärna vara med :D För att .... hmm.. din blogg är så söt ;)


http://poulines.blogg.se/


JOSEFINE

Jag vill bli veckans blogg.
vet inte vrf....
 
http://vdfmalvakt.blogg.se/

EN röst per person.


"Priset" Är att jag skriver ett inlägg om din blogg och lägger till dig på min länklista. 


Lista

Nämn något som gjorde dig glad igår: Jag var med mina kompisar, det g ba p loppisen, jarmo dissade "killpakten" p robinson.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov 

Vad gjorde du för 15 min sedan: Satt på cykeln.

Det sista du sa högt: Dom kommer hem vid åtta.

Det senaste någon sa till dig: - Elsie, du borde ta en data lektion av Alma, sa farfar.

Vad har du druckit idag: Vatten.

Vad var det senaste du åt: Pommes Frittes.

Vad var det senaste du köpte: Pommes Frittes.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Röd.

Vad är det för väder hos dig nu: Varmt, målningt.

Godaste glassmaken: Choklad, melon, apelsin

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Kanske..

Sover du tungt: Vet inte.

Drömmer du mardrömmar: ibland.
Trivs du med ditt jobb: Jag går i skolan.

Favoritklädsel: Olika beronde på väder/årstid. Men snyggt och bekvämt är väl bra.

Favoritlåt just nu: Love Story - Taylor Swift

Vad ser du om du tittar till höger: Farmor och altanen.

Vad gör dig glad just nu: Att jag bloggar typ.. :D

Vad ska du göra härnäst: Äta typ.

Höger eller vänsterhänt: Höger.

Humör just nu: Okej.

Favoritgodis: Chokda, smågodis, surt m.m.

Kläder just nu: Svart/vit-blommig klänning och svarta leggings.

Sommarplaner:? London första veckan på lovet, sen typ bara va hemma och slappa.

Hur många kuddar sover du med:  Två.

Spelar du något instrument: Nej.

Morgon eller nattmänniska:  Både och.
Vad är viktigast för dig: Vänner, familj typ.

Är du kittlig: JAA.

Snarkar du: Tror inte deet, bara om jag är täppt i näsan.

Stjärntecken: Fiiisk.

Äckligaste insekten: Geting..

Längtar du mest efter just nu: Mamma och Ellen typ,. har inte sett dom sen i fredags <3 Dom kommer hem från örebro vid åtta.


OBS! Passar på att tacka så oerhört mycket till er som röstade på mig som veckans blogg på http://mxemma.blogg.se/2009/april/de-nominerade-i-veckans-blogg.html och ni som inte har gjort det, gör det <3 Haha! Puss Puss /Alma <3Haha!


Nya Björn Gustavsson



HAHAHAHAHAHA XD

Somrigt Söta nyheter från H&M


Godmorgon!

Godmorgon allihopa! Nu har pappa flyttat ut ALLA kökssaker till den inglasade altanen för vi ska byta kök. Så nu får vi diska förhand i badkaret, dricka i badrummet, laga mat på två små plattor på altanen och mycket mer jobbigt. Men det blir säkert jättebra när nya köket flyttar in.



Angående Robinnson igår, asså det var så jävla kul när "Killpakten" blev dissade! Jarmo bara: Jag är immun. Dom bara glodde på honom och ba.. jaha. Då fick dom allt tänka om. Men dom är så himla taskiga mot Jarmo ju, men Christian borde åkt ut istället för Rafael. Jag tycker det är roligare nu när dom inte är lag längre. Jag tycker antingen att Angela  eller Anna ska vinna. Vem tycker ni?

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra typ, Ellen och mamma kommer hem från Örebro på eftermiddagen eller kvällen typ. Jag är nog bara hemma och slappar lite. Haha! Kram Kram /ALMA <3

Loppisen, dagen m.m.

Heej! Idag var det ju loppis, tror vi fick ihop ganska mycket faktiskt. Min kamera som jag fick från jultidningarna såldes iallafall,.. den suger. Haha! Jag kom dit typ 10 och gick vid 16. Då gick jag, Olivia och Felicia hem till Anton. Här kommer bilder från Dagen:



Rickard och Selim står och säljer..
 


Said, Selims brorsa för er som inteser det.. hehe.



Ella kollar på... typ smycken? Eller visar hon dom för.. Gubben/mannen bredvid.. Sorry om det var någons pappa.. XD



Olivia och Felicia <3



Rickard pratar i barbie-microfonen och Ella håller i högtalaren så det inte blir rundgång.. haha!



Ella blev kär i Emmas gamla fjäderboa,.. HAHA XD



Förälskad... ♥



Sen kom Felle, Haha!



Elbasans gamla docka! Hehe, en gammal tant blev kär i den och köpte den för 50 kr.. :D Hon bah: Det känns som man blir barn på nytt, nu har jag bäbsen i påsen, om ni hade en vagn skulle jag köpt den också! Hon var så gullig, hehe XD



Läskig bild på Said, ser ut som han är typ en ängel, han lyser ju...  :O



Anton, jag, Olivia kollar på saker..



Det här var ju intressant! Fina saker! Haha,.. njaa..



Olivia typ provar örhängen eller nått..

Efter loppisen åkte vi ju till Anton. Där körde vi Sanning eller konka. Jag tog konka en gång, då skulle jag gå ut till Åsa (Antons mamma, min bildlärare) och fråga om ett glas vatten. Jag bah: - Ursäkta Åsa, skulle jag kunna få ett glas vatten? Hon bah: - Javisst!
Haha, sen när jag kom in i Antons rum med ett glas vatten började dom typ asgarva.. XD

Nu har jag och pappa nyss ätit grillat kött och potatis. Mamma och Ellen är i Örebro ju. Snart ska jag kolla på Robinson.. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra.

Hejdå /Alma <3












Loppis

Heej! Nu ska jag snart cykla till centrum. Vi ska ha loppis där med klassen och samla in pengar till klassresan. Förra loppisen tror jag att vi fick ihop något medd 6000 kr! Och det är ju fint väder idag så vi får väl hoppas på det bästa! Det kommer säkert en massa bilder därifrån när jag kommer hem. Om jag inte åker till någon kompis. Kram Kram<3

Tråååkar...

Hej! Jag har lite tråkigt nu,.. en och Mamma åkte till Örebr vid sju-tiden och jag och pappa kan inte följa med för vi ska ha loppis med klassen imorgon. Så nu blir det en "Pappa-helg" för mig. 

Håller på och illustrerar Kenza i gmp just nu, smakprov:



är ganska nöjd faktiskt.. Vad tycker ni?

Ska kolla på talang strax, Byee byee<3

PS! Glöm inte att rösta på mig så jag blir veckans blogg på http://mxemma.blogg.se/2009/april/de-nominerade-i-veckans-blogg.html !!

Ännu en dag i stan

Heej! Denna dag i stan med klassen var bättre än igår tycker jag! Inte en massa små fyror som följde med. Idag kollade vi på.. jag tror det hette "Danya & Desie" eller nått. Ännu en holländsk film med engelsk text. Den var bättre änn riddarfilmen vi såg igår. Och lunchen var absolut bättre idag! McDonalds<3 Haha, känner mig som ett fetto nu för jag åt asmycket, typ en cheeseburgare, en stor pommesfrites, en stor sprite, en liten milkshake och en äppelpaj. Haha! Alla gick typ runt efteråt och sa: 'Aaaj, min mage.' 'Det känns som jag är gravid!' Haha! :D Här komemr lite bilder från dagen. 

 

Olivia med sin läsk och ballong utanför "Donken".



Olivia och Felicia <3



Klassen, typ från vänster: Alex, Rickard, Ludde, Elbasan, Felicia, Anton.



Emma med sin läsk! <3



Någons McDonald's ballong!



Emma med Antons arm på yunnelbanan.. Haha.



Idag har jag även gjort klart headern som gick till Madde (www.mbfd.webblogg.se). Blev ganska nöjd. Hoppas du blev nöjd Madde!



Kram Kram <3

Bli nominerad till veckans blogg!


Nu kan DU bli nominerad till veckans blogg! Skriv en kommentar med en motivering varför du vill bli veckans blogg. Sedan tar jag ut ett antal (beror på hur många som vill vara med) som ni får rösta på. Kram<3


GodMorgon <3

Heeej! Eller godmorgon! Idag ska vi tillstan igen med klassen och ska inte samlas i centrum förrän halv nio, så vi fick en halvtimmes sovmorgon idag. Eller sovmorgon och sovmorgon, jag vaknade typ halv sex när pappa gick upp.. Haha! Idag skulle vi se något om två tjejer,.. ena blev gravid eller nått, kommer knappt ihåg. Aja, kram kram <3

GRATIS DESIGN TILL DEN SOM KOMMENTERAR FÖRST!



OBS! Headern är såklart större IRL.

Den som nu kommenterr detta inlägget först, och använder blogg.se får deignen. Jag kan även ta boort något ur den, eller lägga till mer text om ni så vill. Och i ramarna får ni ha valfria bilder. Så varsågoda!


DESIGNEN ÄR "TINGAD"

Nominerad till veckans blogg! Rösta!!

Hej! Det är så att jag har blivit nominerad till veckans blogg på   http://mxemma.blogg.se/2009/april/de-nominerade-i-veckans-blogg.html   Snälla snälla rösta på miig!!<33

Blommor

Här kommer lite foton som jag tog förra veckan typ,.. men jag är inte så duktig XD Och har en CP kamera, bara 6 mega pixlar.



påsklijor på altanen.



Fler påskliljor.



fler,.



pelargoner,.. tror jag..?



mer pelargoner..



fleeer..



fleeer...



Några,.. gula blommor.. XD



Blad,..



blomma igen..



igen.



Nått,.. konstigt i mammas växthus.



Igen.



ett löv..



En klädnypa, haha XD



En ros.

Alla bilderna är tagna och smått redigerade i gimp av mig. Hoppas ni tyckte om någon iallafall. Jag är ju bara nybörjare.. hehe. Kram Kram <3


En dag i stan med klassen

Heej! Idag har klassen varit i stan på filmfestival! Vi såg filmen "A letter for the king", den var på holländska med engelsk text. Vi fattade kanske inte allt, men det mesta. Filmen var ganska bra tyckte jag, den var lite långtråkig..
Sen åt vi matsäck på trappan utanför konserthuset. Vi fick baugetter med pålägg, festis och ett äpple från skolan, sen  fick man ta med sig mer om man ville.

Här kommer lite bilder från dagen:



Emma på tåget påväg dit.



Emma provade ett par riktigt snygga brillor i stan... haha!



Som även kunde användas som vanliga glasögon.. :D



Anton på tåget hem.



Och Jim, Ella och Anton.

Emma följde med mig hem så nu sitter vi här och bloggar. Sen ska vi kanske ut och hoppa typ.. Kram Kram<3

Ny design, dagen, foton.

Heej! Ni ser säkert att jag bytt design igen,.. det är så roligt :D Påminner om att jag gör gratis designer också, kolla kategorin DESIGNHJÄLP för mer info.
Designen är fortfarande lite konstig men jag ska kanske få hjälp med det. Det ska liksom inte va en vit kant runt headern..

Idag har det varit en vanlig skoldag.. men imorgon och på fredag ska vi till filmfestivalen i stan. Det ska bli kul!
 
Bilder från dagen:



Olivia i skolan när hon skriver om typ muskler, ben och leder.. haha.



Och jag gör detsamma...



Och så "Dagens Tråk Outfit", Ja, jeans och Tee lixom.. aja..
Jeans: Crocker, JC
T-shirt: Lindex

Ska snart till kören. Ni får ha det så bra<33

Kladd.. smått nöjd..?

Hej igen! Hade ju skapat en tecknings.kategori och tänkte att jag måste ju kanske ha något i den. Så,.. ja det är bara en klass som jag gjorde på en kvart eller något men jag är ändå lite smått nöjd. Har inte ritat ordentligt på jättelänge känns det som. Bc-manga har ju stängt för tillfället så jag får inte så mycket inspration... Tips? 

Bilden:

 

Design, dagen m.m.

Heej igen! Hann inte skriva så mycket på den überseega datorn på bibblan.. haha. Men jag skrev om matteolympiaden va..? Det får vi hoppas. På bilden tecknade vi fler männsikor till våran animation. Vi ska typ börja filma nästa vecka.

Angående designhjälpen:
Jag har fått typ,.. en,.. två beställningar.. eller intresserade. Tycker ni att jag ska göra designer och sen får den som först kommenterar dom, den får dom liksom. Ska det va så istället? Jag kanske kan göra både och..

Aja, hade inte så mcyket mer att skriva, Heejdå♥

Statistik


Sitter på bibblan

Hej! Idag är det ju tisdag, så det är bildlektion klockan kvart i fyra för mig. Innan går jag till biblioteket, för jag hinner inte hem imellan typ. Fast idag slutade vi typ halv två så jag får sitta här ett tag..

Den här datorn är as seg...
Idag var det mattefestival i skolan. våran klass hade hand om alla stationer, så fick resten av skolan gå runt och samla poäng. Våran station avr populär! Vi hade typ gjort kuber av papper, där det stod siffror och plus-,minus -och gånger-tecken. Sen skulle dom små, alltså F-3 få fram talet 16 av detras kuber, och 4-6 skulle få fram f8. Ju snabbare dom gjorde det desto mer poäng fick dom. Det var ganska kul :D

Orkar inte skriva mer på den här,.. dåliga datorn. Haha..!

Kanske hinner något när jag kommer hem. Kram Kram ♥

Många besökare igen, tack vare GRATISdesign! :D ♥

Heeej! Vill bara visa...



En massa kommentarer!! <33 Tack tack tack! Jag har ju nu börjat göra Gratis designer, ni kan läsa mer om det under kategorin DESIGNHJÄLP.

Idga i skolan fick jag kvarsittning... D'': Fats det var bara en kvart... Aja. På matteprovet fick jag 20,5/25. Lite dåligt men är ändå ganska nöjd. Jag och Emma  följde med Olivia hem, och vi fixade ny design åt emma som ni kan se på www.emmsilu.blogg.se

När jag kom hem åt jag middag, sen lekte jag lite med grannarna,.. Edvin 2 år och Hugo 5 år. Dom vill leka heela tiden, jag bara: Jaa,.. eller njaaae.. jag måste göra läxor.. XD HAHA! Men dom är såå gulliga :D Edvin har små glasögon med bamse på :D

Hade inegt mer idag, Ha det så bra, Kram på er! ♥

DesignHjälp GRATIS!

Hej! Nu hade jag tänkt börja göra designer gratis! Jag gör headern, och fixar in den och fixar färger och sånt på bakgrund/text om jag får tillgång till dina inloggningsuppgifter. Skriv först en kommentar, och när jag svarat på den kan du skicka ett mail så kan vi tillsammans komma fram till en design som jag klarar av att göra, för det första är jag inte så jätteduktig, och för det andra använder jag paint och gimp. Ta min design some ett exempel, den har jag gjort. Det är helt gratis, men du måste lägga till mig på din länklista. Och jag skriver en liten signatur på headern. Och om du har Bloglovin så ska du helst lägga till mig som prenumerant där.

Så, någon som vill ha en gratis design?

Helg med kompisarna

Heej!<3 Det avr roligt på marknaden igår, fast jag köpte bara godis. Olivia kom dit, sen följde jag med henne hem. Vi var lite med Anton typ, hoppade på hanns studsmatta. Vi tog en massa sekvensfoton (typ 3-4 kort åt gången). Det var roligt! Sen sov jag hos henn, vi kollade först på Sveriges smartaste barn, det var ganska lätta frågor. Sen kollade vi på Talang, och sen nån film... phone Both hette den typ. Den var lite seg, typ hela filmen handlade om ett telefonsamtal fast på slutet var den lite spännande faktiskt. Sen läste vi lite Julia-tidningar och sen somnade vi vid 24.00 typ.. Idag så har vi varit hemma hos Olivia bara, vi var ute, fotade, filmade, bloggade och bakade en äppelpaj! Gott :D

Juste, hade tängt börja med att göra designer, skriver ett inlägg om det snart. Heejdå<33

090418

Hej! Idag har jag änsålänge hunnit med frukost, städat lite mer i mitt rum och ätit lunch. Snart ska vi (familjen) åka ner till  marknaden i Centrum. Det ska bli roligt! Jag måste bara köpa brända mandlar eller mintkyssar, det är så jävla gott!! <3 Haha! Kanske träffar Olivia där också, hon sa att hon skulle dit. Nästa helg ska vi ha loppis i centrum med klassen, för att samla ihop pengar till klassresan som vi ska på den 17 maj. Vi ahr redan typ 5 flyttkartonger med grejer hemma hos mig, sen skulle vi typ få av farmor, och farmors syster. Haha! Men jag längtar jättemycket till klassresan! Men igår fick vi reda på att det inte är vi som får bestämma i vilket rum, och med vilka vi ska sova. det ska föräldrarna göra på föräldramötet på måndag.. -.-' Men det gör nog inte så mycket, jag känner alla tjejer i klassen bra, och man spenderar ju typ bara sömnen inne på sitt egtet rum. Hoppas bara vi får va ute hur länge som helst, för när dom andra hade varit på klassresa förut fikc dom inte vara ute efter klockan NIO!! Men där bodde det typ flera klasser, här är vi ensamma. Så jag tror nog det går bra att va ute lite längre iallafall. Hoppas man kan bada! det finns typ ettt badställe precis brevid, men med tanke på datumet så kanske det är för kallt. Jag tar iallafall med mig bikini, och här med lovar jag att jag ska ta ett dopp iallafall! Haha! Ska åka nu typ, Heejdå ♥ 

Varit i Täby

Hej! Kom nyss hem från Täby, var där med Olivia, Emma, Cecilia och Angelica. Det avr jättekul! Vi köpte typ inget, bara en cheese-burgare, inte så god blåbärspaj på McD, sprite och en GOD glass! :D Det är typ alltid så att vi inte köper något när vi åker. Vi kollad epå jeansleggings, men det avr fel färg och fanns bara i storlek large. 
Måste gå nu, ska äta. Kanske hinner ett till inlägg sen! Kram Kram ♥ 

Bloggar jag läser

http://www.oliviatwin.blogg.se/
Bästa kompis, underbar bloggare med bra smak. Aktiv.

http://www.emmsilu.blogg.se/
Bästa kompis, rolig, fin blogg om livet.

http://www.hejhumor.blogg.se/

Ni hör ju på namnet, en blogg full av humor, värme och massa mer!

www.frazzeh.blogg.se
Rolig, fin, läsvärd blogg.

www.Poulines.blogg.se
Otroligt duktig på en massa saker som att sy, teckna, fota. Aktiv.

www.jenniestyle.blogg.se
Här kan du läsa om det mesta, mode, livet, kompisar.

www.myltan.blogg.se
Otroligt duktig tecknare!

www.emmaogren.blogg.se
Jätteduktig tecknare, hon syr och designar även egna kläder.



Känslosam dag på alla sätt och vis.

Hej igen! Detta har varit en känslosam dag på alla sätt och vis, men jag kommer inte gå in på detaljer. Dagen började med typ,.. engelska? Sen så rullade den på tills lunchrasten. Det hände lite saker som tillslut blev ett bråk. Men nu är det mesta uträtt tror jag och ni vet att jag älskar er alla <3 Det är jag som klantar mig, men då får jag ta tag i det och be om ursäkt. Mer komplicerat är det inte. <3

Ikväll så ska jag typ titta på "Hjälp, jag är med i en japansk TVshow!". Det är ju ganska roligt.. :) Och imorgon ska vi nog till Täby efter skolan, jag tror det blir Jag, Olivia, Emm, Felicia och Dessie. Men Ella kanske skulle med också. Det ska bli roligt även fats jag tror att jag bara kommer köpa typ glass.. Haha. 

Hade inget mer att skriva så ni får ha det så bra så ses vi i nästa inlägg!  

Någon Hemma fortfarande?

Hej! jag tror nog att dom flesta har åkt till jobb/skola nu men inte jag! Jag har sovmorgon till 08.50. Idag är det typ musik, franska.. det blir väll okej. Hade inte så mycket mer och skriva, ska trampa iväg till skolan om en halvtimme typ.. Ni får ha det så bra då! Jag hinner nog skriva ett inlägg till senare idag <33

Ps, Igår hade jag 21 unika besökare, inte rekord men det var många! Tack alla som kikade in! <3 

Ny design, men HJÄLP mig!

Ja, ni ser ju hur headern sitter,..? Nu vill jag ju alltså få bort det vita på höger/översidan! Kan någon HJÄLPA mig NU!

Ps, följ mig med BlogLovin genom att klicka på knappen till vänster! <3

Andra inlägget idag

Hej igen! Nu har jag varit på kören, det  faktiskt lite ovanligt roligt idag tror jag.. :D Vi fyra (Olivia, Jag, Emma och Isabella) har blivit jättebra kompisar med Cecilia och Angelica som också går där. Fast vi var nog lite för flamsiga idag.. kanske?
Nu har jag nyss ätit middag, Chili con carne (stavning?).. Var inte sådär jättesugen på det men det får väll duga. Har gjort en ny design som jag ska lägga in nu! Ni får säga vad ni tyckte om den efteråt! Hade inte så mycket mer att skriva nu så ni får ha det så bra så ses vi nog imorgon! Kram Kram ♥

090415

Hej! Idag i skolan hade jag både slöjd, träslöjd.. tråkigt, och bild, det var roligt. Vi jobbade med skuggor och sånt. Sen fick Emma och johan sitta modeller så fick alla rita av dom på typ 7 minuter, det var roligt! Sen så när vi skulle på läxhjälpen så började typ Emma, Ella och Felicia bråka.. Sen så blandades Olivia och Jag också in.. Så nu är nog alla lite ledsna/sura för vi har inte rett ut något än. Aja, snart ska jag cykla iväg till kören, då kanske vi får fika för det brukar vi få efter konserter :D Fast hoppas vi inte får sån där äcklig nötkola/tosca-kaka från ICA typ,.. det fick vi förra gången och den var... Äcklig..! Haha,.. ;D Har inget mer att skriva idag.. Heejdå <3

090414

HEEJ! Sorry för dååålig uppdatering, fan jag kan inte ha en blogg om jag ska vara så här himla inaktiv! Men nu ska jag skriva ett så långt inlägg jag,.. orkar? Aja,.. Idag  jag varit i skolan, det kändes lite tungt att gå upp halv sju men ändå lite kul att träffa alla kompisar igen. Efter lunchen kom Timo Emholm, han bor typ i kårsta och var med som krigsbarn i Andra värdlskriget. Han berättade och visade bilder ur en bok han har skrivit om det, det avr faktiskt jättespännande! Vi är egentligen värsta pratklassen, men det var så spännande att alla satt typ knäpp tysta i en och en halv timme!
Efter skolan åkte jag ned till centurm, köpte en piggelin och lite godis, träffade mina grannar och sen gick jag till bibblan ett tag. Jag har jättesvårt att hitta bra böcker så om ni har några tips så är det ju jättebra! Sen skulle jag til bilden, då träffade jag typ Sandra, Becka, David,.. kommer inte ihåg om det var någon mer.. Aa, sen på bilden så skulle vi rita männsikor som vi skulle göra en animering av sen,.. till något musikprojekt typ. Jag tror kankse att jag ska sluta på bilden,.. det är inte så jättekul.. Då får jag ju mer tid för Kompisar, bloggandet och läxor. Jag går ju ändå på kören.

Nu ska jag skriva lite vad jag vill jobba med när jag blir stor.

Illustratör: Jag tycker om att rita och så, men har dåliga idéer om vad, så då om man får något att rita till kankse det blir enklare.

Författare: Det är roligt att skriva berättelser och sånt,.. och man blir kankse lite känd :D

Designer: Då får man hålla på med mode och sånt, och rita.

Kommer inte på något mer nu, men vilket tycker ni jag ska satsa på?

Det blev ganska långt iallafall, nu är det bara för er att kommentera :D Kram Kram <3

Sorry dålig uppdatering!

Hejsan hejsan! Nu kommer bilder sen i onsdags:


Onsdag



På födelsedags middag hos kusinen Ludde och hans tjej Desire

Torsdag




Olivia och Emma och Dessieh sov hos mej efter att vi gått påskkärring:)



Bara en lite bråkdel av de godiset vi fick!



Vi tittar på Nanne Grönvalls krogshow!

Lägger in flera bilder om ett tag! För nu ska jag ut och ta fler...HAHAHAH♥

HJÄLP!!

Hej! Jag ahr gjort ett bildpsel i windows movie maker, och har sparat det som windows movie maker proijekt eftersom det avr det enda man kunde spara i (logiskt? XD). Men det går inte att ladda upp på  youtube dåå! HJÄÄLP MIIG!!

Skärp dig!!

Hejj! Gud jag måste verkligen skärpa mig nu! har varit himla oaktiv!! Men imorgon ska jag nog sätta ihop en liten film/bildspel med foton och filmsnuttar från dem senaste dagarna. Idag har jag iallafall varit med Olivia, Emma, Dessie och mina små grannar Hugo och Edvin (2 och 5 år). Vi var typ ute på picknick i skogen, hoppade studsmatta och åt godis :D Asså jag måste hinna med att skriva ett långt inlägg imorn, annars dampar jag på mig själv... Haha! Men ha det så bra!

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Besökarrekord!

Måste bara säga att jag hade 26 unika besökare och 43 sidvisningar i förrgår! inte så mcyket kankse vissa tänker men för mig är det nog rekord :D Tack alla som kommenterar och läser!

Dagen


Jaa,. hej. Idag åkte jag först ned till centrum med mamma och Ellen (lillasyster) och där handlade vi typ mat, varsin glass och ett par tygskor till mig. Sen åkte jag hem till Olivia. Vi kolalde på TV och satt vid datorn typ. Sen åkte jag hem och vi grillade korv ute, det avr mysigt ♥

bilderna:

1. Mina nya tygskor
2. Ellen (lillasyster) som påskpysslar
3. Mitt nya linne som kom från H&M
4. Vilja, min mosters hund som vi lånar under påsklovet
5. Mina skor igen ♥

Ha det så bra ♥


070409

Hejsan! Sorry att jag inte bloggade igår, hann inte..

Idag har jag inte hunnit göra så mycket än,.. ätit två mackor till  rukost typ, haha.
Just det, Usch. Vi har lånat våran mosters storpudel nu under påsklovet, och igår när hon kom in från tomten så satt det en FÄSTING på henne! Bläää! Redan lixom?!? Usch..

Nu kommer lite bilder från helgen:



Felicia äter glass i Täby i Lördags.



Olivia gör detsamma.



Allas glassar, tror det var typ hallon/melon, hallonmelon och hasselnöt/apelsinchoklad.



Anton var ju där också.. haha.



Sen när vi kom hem gick vi till Felicia och var med Linda och Ella och Felicia.



Vi var med dem även i söndags, men då var Emma med också.

 <- Jag ser fet ut när jag står sådär.. konstigt xD

Dagens outfit då...

linne: JC
shorts: Nåra fula gamla jeans som jag klippte av igår.
leggings: JC
strumpor: typ.. H&M eller Lindex tror jag.

Vet inte om jag ska fortsätta med "Dagens outfit"... vad tycker ni?

Det var nog allt jag hade och komma med nu, ska fixa Syrrans (www.ellenv.blogg.se) design nu,.. kankse skriver mer sen. Ha det så bra då ♥


Skolavslutningsklänninagr



Haha, det fanns ju typ inga på varken HM, lindex, bikbok, ... EN på GinaTricot. Denna,.. aa,. tipsa gärna om fler sidor med fina klänningar :D

+ och - med att bo "I skogen"

Hej igen, asså jag bor nästan, eller typ i skogen. Fast det tar bara 10 minuter ungefär att cykla till centrum/skolan/ tåg m.m. Så jag tänkte göra en liten plus och minus-lista med att bo "I skogen".

Plus:

• Jag har stor trädgård
• Jag får plats med pool och studsmatta
• Man har alltid nära till naturen
• Man kan göra saker utan att en massa grannar ser det
• På sommaren finns det typ asmycket blåbär och smultron

Minus:

• Ganska "långt" till tåg/skola/centrum, lixom om jag går kankse det tar minst en halvtimme
• Tråkigt att det mest bor pensionärer eller bäbisfamiljer här
• Man kan typ inte va ute och bara "hänga"
• Det kan va långt eller svårt för kompisar att ta sig hit
• Man måste få skjuts överallt på vintern


Om ni kommer på nått mer kan ni väll skriva en liten kommentar? 
 

Varit med Olivia, Felicia, Emma och Linda

Hejsan igen! Idag har jag varit med Olivia, Felicia, Emma och Linda! Vi hade roligt! Vi var typ ute mest. FAst jag var tvungen att gå hem vid 18.00 typ, Linda gick hem lite innan mig och dom adrra stannade kanske till 19.00 eller nått..
Igår i Täby hittde vi värdens snyggaste klänningar asså!! Fast den var förstor för miiig... D'': Men Olivia och felicia ska nog köpa den och ha på  skolavslutningen. Jag ska noog kolla runt lite på internet nu efter skolavslutningsklänningar, man vill ju lixom va lite extra fin sista året på skolan lixom..?

Asså jag har typ tappat min... skrivar... förmåga? HAHA, jag vill blogga så mkt men har inget att skriva om,.. Så inläggen blir alldeles för korta..

Är med Olivia

Hejsan! Idag har vi haft gudstjänst med kören, där vi sjöng tre sånger. Det gick bra, fast vi var lite flamsiga för dte var... några roliga personer där... haha. Och det var typ astråkigt när prästen stod och pratade i typ en timme! Blä..!

Nu är jag med Olivia hemma hos mig. Emma ska också komma sen. Vi har nyss ätit lunch, typ kött från igår och spagetti. Sen hade jag gjort vitlökssås och salladsdressing också. Det var gott!

Har inget mer ock skriva nu, men skriver kankse senare. Ni får ha det så bra så ses vi! ♥ 

Björnarna vann,.. IGEN D'':

Fan, björnarna vann WildKids igen! Dom har typ gjort det varje gång! Aja, dom tar det nästa år!

Idag har jag, Olivia, Ella, Felicia, Ludde och Anton varit i Täby. Vi köpte presenter åt Emma (tänker inte säga vad, för hon kankse läser). Sen åkte vi hem till felicia och var lite med Felicia, Ella och Linda. Men sen var jag tvungen att åka hem, för vi skulle typ grilla.

STORT GRATTIS TILL EMMA PÅ TONÅRSDAGEN! <33 Hörde att hon fick en kamera, mp3 och kläder typ.. Aja, Alla säger grattis! (www.emmsilu.blogg.se)

Hinner inte mer nu, skrev bara lite i pausen på Robinson :D Ha det så bra ♥

Vårtecken!

Hejsan! Idag har det varit jättevarmt! Jag hade till och med bara leggings, shorts, linne och tjocktröja på mig idag! Och sen på vägen hem hittade jag en..... eller flera....



TUSSILAGOSAR <33 Snacka om vår eller vad? Ska nog ut och hoppa lite studsmatta med grannarna sen också, dom vill ju så gärna! Idag har vi haft värsta slappdagen i skolan, först så kom det en tjej som hette Ine (www.nonsmoking.blogg.se) som var fån "A non smoking genertaion" Och pratade lite och så, det var ganska kul men lite långtråkigt. På pea heter hon Ine oxå. Sen hade nästan alla bakat för lärarna hade undrat om några kunde baka för vi skulle se en film och ha det lite mysigt. Så jag bakade, felicia, rikard, moa, josef... tror inte det var någon mer.. Så alla fick varsin tigerkakabit, kladdkaka, kladdkakemuffins, chokladdröm, sockerkaka med glasyr, pepparkaka och en liten kexchoklad. Vi var asmätta efteråt XD Filmen hette nånting med NIna, och handlade om andra världskriget. Det var en blanding av en dokumentär och en vanlig film typ, vi grät allihop nästan! Haha. Aja, nu ska jag ut och hoppa studsmatta med grannen för han kom och ringde på, han är 5 år XD. Ni får ha det så bra, Kraam<3

Studsmattan uppe!

Hej igen!  Emma följde ju med mig hem idag. Vi hann inte baka så jag ska göra dte sen. Men vi gjorde glass, låg ute på altanen och solade och hade det jättemysigt! Emma ville ha upp studsmattan så vi ringde till Olivia och Felicia och sa att dom kunde komma hit och hjälpa oss med det. Efter mycket tjat av Emma så fick vi hit dom. Sen satte vi upp den tillsammans och hann hoppa ett tag innan dom skulle hem. Aja, Jag tror jag hinner göra ett långt inlägg imorgon! Har så mycket läxor och skit, men nu är det ju snart LOV! :D Haha,.. Kramar på er då så syns vi sen <3

Hej alla morgonpigga!

Godmorgon! Jag har sovmorgon idag, fast jag glömde det så jag gick upp halv sju endå.. .. haha. Snart ska jag till Emma, jag ska cykla dit sen ska vi cykla tsm till skolan. Sen följer hon med mig hem idag så ska vi baka till skolan till imorgon. Fast vi har inte kommit på vad vi ska baka än.. Hinner inte mer nu, men Puss på er ♥

010409

Hej! Idag är det först april :D Jag blev lurad,.. och lurades. Berättar om det imorgon tror jag. Idag har jag varit med Emma och Olivia sen var vi ju på kör. Nu sitter jag och påskpysslar och lyssnar på musik ute på ALTANEN (vi åt även första middagen där idag :D ♥) med min lillasyster. Skönt att kunna va ute! :D Hinenr tyvärr inte skriva mer nu, jag hinner nog mycket imorgon,.. ni får ha det så bra som vanligt så syns vi sen ♥

RSS 2.0