090627

Heej bloggen och alla läsare! Idag ska jag nog mest va hemma och slappa. Egentligen skulle jag va med Sandra, men hon skulle till kvarnis igen och jag orkar inte åka dit idag igen så vi kanske ska va lite efter att hon har kommit hem.
Nu går det att bada hemma i poolen igen, skönt. Vattnet är fortfarande inte helt braa men det går och bada. Har redan tagit mig ett dopp, och det har blivit mycket varmare! 

Funderar på att ha något slags "poolparty" eller "uteparty" som Olivia kom på, för min pool är ju inte så stor. Så jag tänkt typ bjuda 10-15 pers eller nått, alla får ta med sig lite egen mat, grillen har pappa hand om. Sen lägger man upp all mat på bordet så får alla smaka av alla :) Och alla kan ta med sig typ luftmadrasser och badringar (stora som man kan gunga på :P) och sånt, för alla mina har gått sönder.. -.-' Mamma tyckte det var okej om det var 10 st, men jag ahr så svårt att välja då.. Får se hur det blir, ska iaf vänta lite till så vattnet hinner bli riktigt varmt.

Nu ska jag gå ut och bli lite brun tänkte jag, men jag måste smörja in mig först idag faktiskt.. annars blir det som igår, jag brände mig -.-'

Kraaam <3

Kommentarer
Postat av: Salarinho

Har du pea?

2009-06-27 @ 16:14:07
URL: http://sportmagasinet.blogg.se/
Postat av: Carro

Tyvärr så blev du inte veckans blogg. :/ Men deppa inte ihop för de, de kommer flera gånger :)

Kram

2009-06-27 @ 18:37:14
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Fredrik *Frisören

Nice blogg du har! allt bra ikväll?

2009-06-27 @ 19:37:59
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: Ctina

sv: OMG?! är det du??? :D

Gud va kul!! HEEEJ :D



Haha.. ja.. tack så jätte mycket! :D

2009-06-29 @ 13:53:27
URL: http://ctiinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0